Candidates Endorsements

Close

Contact us

Fill out the following form and we will get back to you as soon as we can. We look forward to hearing from you!

  • C

  • o

  • n

  • t

  • a

  • c

  • t

  • u

  • s“I had the pleasure of meeting with Ida Wenger-Parving, PharmaRelations, and I was amazed by her professional way of conducting the interview to understand my aspirations. But also by her excellent insight in Life Science and the recruitment process, allowing me to fine tune my job search even further. All in all a top notch experience!”

Hanne – Senior Project manager within R&D and Supply

Rekryteringsprocessen hos PharmaRelations var en av de mest smidiga och givande jag har varit med om. Eva ingav ett lugn, var tydlig i kommunikationen och gav tacksamt snabb återkoppling. Det jag uppskattade mest var att hon var mån om att mina förväntningar kring tjänsten skulle uppfyllas. När jag väl gick på intervjun hos min nuvarande arbetsgivare hade jag en klar bild av rollen och kunde därför föra en bättre dialog.

Alexandru Neagu

"Jag uppskattar så otroligt mycket allt som ni har gjort för mig på Pharma Relations. Känner mig nästan skyldig att jag inte fått ett jobb genom er och hittat något annat på egen hand :) Om jag återigen blir jobbsökande, vill jag gärna komma i kontakt med er igen. Jag har rekommenderat er till alla jag känner nu eftersom ni har varit den mest givande, trevligaste och professionella byrån jag kommit i kontakt med. Än en gång, tack så mycket."

Sergej

"Min upplevelse av hela rekryteringsprocessen med Pharmarelations var väldigt effektiv, smidig och framför allt tydlig. Ola bemötte mig på bästa möjliga sätt och ställde upp när jag hade frågor och funderingar. Han hjälpte mig från början tills jag var i mål och fanns alltid tillgänglig och återkopplade till mig så fort något nytt hände i processen! Ola är verkligen en rekryterare som vet vad han gör, väldigt engagerad och jag fick ett starkt förtroende för honom vilket ledde till att vi kunde ha en öppen dialog. Stort tack för allt!"

Melisa

"From my first contact with PharmaRelations I experienced high professionalism through to the end of the hiring process both in terms of exploring my aspirations as a candidate as well as understanding my profile and matching it up with a relevant vacancy. Further PharmaRelations followed through with updates on the process all the way towards signing the contract as well as a follow up some months into the new position. I can warmly recommend PharmaRelations to other candidates."

Connie Vest Pedersen

"Under våren hade jag kontakt med ett flertal rekryteringsbyråer för att hitta min nästa utmaning. Det som särskiljer PharmaRelations och min kontakt Nina Fredriksson från andra byråer är att Nina tog ett personligt ansvar att hitta rätt jobb åt mig. Jag kände att hon ”tog sig an mig” på ett väldigt tydligt sätt. Nina och hennes kollegor kontaktade mig för att diskutera flera olika möjligheter för att tillsammans komma fram till den roll som jag sedan blev erbjuden. Det kändes väldigt bra som jobbsökande att känna detta engagemang. Jag är också imponerad av den snabba rekryteringsprocess som föregick min anställning, allt gick väldigt snabbt och smidigt med intervjuer och personlighetstest."

Sofia Wahlberg

Med ett arbete som slukade större delen av vardagen var det otroligt värdefullt när PharmaRelations kunde matcha och selektivt ta fram de jobb som kunde vara av intresse och som jag lämpade mig bäst för. Jag uppskattade det faktum att jag först fick möjligheten att etablera en god kontakt med en rekryterare på företaget via ett villkorslöst möte och att man snabbt märkte att de verkligen kan det här med profilering. Processen fram till det jobb som jag landat idag var enligt min mening väldigt smidig tack vare PR - längs hela vägen var de otroligt duktiga på att betona och lyfta ens styrkor samtidigt som ytterst goda råd gavs kring det som man kunde tänka lite extra på/slipa på och i framtiden förbättra”

Hussein Alabadi

"Sökte tjänsten den 15 september 2018, fick från första dagen ett mycket trevligt och ödmjukt bemötande från Nina Fredriksson. Som sökande kände jag mig välkommen att vara med i denna rekrytering. Jag och Nina har haft ett antal möten via såväl telefon som fysiskt möte. Vid dessa möten har jag känt mig trygg och bekväm, vilket jag tycker är viktigt i en rekrytering. Jag har under tiden som processen pågått blivit väl uppdaterad. Jag kan ge mina bästa rekommendationer till Nina Fredriksson som rekryterare."

Glenn Sjövall


My experience with Pharma Relations has been incredibly positive and a personal learning process. I felt that I was in good hands - that Pharma Relations had my best interest in mind. Overall a very positive experience.

Helle Skovgaard

"Stort tack för en väldigt professionell och positiv process! Jag uppskattar erat sätt att jobba och är tacksam att ni höll mig informerad genom hela processen. Er breda erfarenhet i branschen och goda råd hjälpte mig att navigera jobbsökandet."

Jenny Wiebelhaus

Tack för min tid hos er på PharmaRelations. PharmaRelations är ett seriöst och proffsigt företag. Jag skulle rekommendera de till andra alla dagar i veckan. De har stöttat mig och gett mig en skjuts i min karriär och jag är väldigt tacksam över att jag fick möjligheten att arbeta hos dem.

Josefine Carell är Produktspecialist

BSN Medical

Jag fick höra utav en kursare att pharmarelations fanns och att ni kunde hjälpa till med att hitta jobbet jag alltid velat ha! Och ja, Pharmarelations kan man verkligen lita på! Hela vägen sedan allra första mötet med Pharmarelations till konferensen som ni bjud in mig på och slutligen slutintervjun som har varit minnesrik och proffsig. Jag är väldigt nöjd med hela rekryteringsprocessen och vill tacka er för ett bra jobb! Ni var väldigt snabb med att besvara mina frågor och var en stabil och pålitlig länk mellan mig och arbetsgivaren. Man kände att man kunde ringa till er när man ville för att få stöd vid oklarheter.

Sami Abunaj
Territory Representative

PharmaRelations helped me to understand how I could reach my career targets in a shorter time through consult assignments, the experience you gain is so valuable.

Arianne Kyller
Consultant 2016

When you enter into Pharmarelations´ office, you immediately sense the positive atmosphere, friendliness and helpfulness, it is always nice to come and visit.

Kerstin Sundell
Consultant 2016

Job Security stems from constant development and learning, PharmaRelations helps me to learn more in a shorter time.

Olof Lagerlund
Consultant 2016

I have been very fortunate to have different opportunities with the company during my 2 yrs. I think PharmaRelations is an understanding organization with quality people.The company also offers opportunity to advancepersonal/competence development. The consultant managers truly cares and alwaysensures that you are enjoying your assignment.

Naomi Forslund

Senior Specialist Drug Safety Nordic

My time at PharmaRelations has been a pleasurable,career-changing experience. The support from PR has been invaluable, especially appreciated the weekly phone calls with my consultant manager,who answered any questions that I had and instilled me with the confidence to succeed in my role. One particular highlight was a socialevent where I had the chance to meet and network.

Alexandru Neagu
Senior Pharmacovigilance Associate

Jag har hittat en tillsvidare position vid Baxter som PV officer. Jag uppskattar så otroligt mycket allt som ni har gjort för mig på PharmaRelations. Känner mig nästan skyldig att jag inte fått ett jobb genom er och hittat något annat på egen hand :) Om jag återigen blir jobbsökande, vill jag gärna komma i kontakt med er igen. Jag har rekommenderat er till alla jag känner nu eftersom ni har varit den mest givande, trevligaste och professionella byrån jag kommit i kontakt med. Än en gång, tack så mycket.

Sergej Popov
Pharmacovigilance Officer

Jag är så tacksam för att PharmaRelations kontaktade mig för två år sedan och tipsade om konsultuppdraget inom farmakovigilans. PharmaRelations är proffsiga och hjälper sina konsulter att ta sig vidare i karriären. Jag har känt mig väldigt trygg och fått möjlighet att utvecklas. Jag rekommenderar definitivt PharmaRelations till alla, oavsett om man funderar på en karriär som konsult, vill ha hjälp med rekrytering eller behöver duktiga konsulter till sitt företag. Stort tack för min tid på PharmaRelations. Hoppas att vi ses något framöver.

Maria Fernqvist

Tack för en mycket proffsig process, trots att jag föll på målsnöret. Som kandidat känner jag mig välkommen och bra bemött. Oerhört proffsigt med genomgång/coachning inför första intervjun, korta snabba återkopplingar. Det är detaljerna som gör det.

Niclas Swanér

Vid välbesökta träffar med konsultchefer och kollegor på andra uppdrag var det inte bara en chans att bredda mina perspektiv utan blev också tydligt att vi bidrog till kunders verksamhet i många olika roller.

Kenneth Johnson

Hos PharmaRelations har jag som kandidat känt mig väl omhändertagen. I rekryteringsprocessen har jag fått täta uppdateringar om vad som händer och bra feedback från intervjuer. I stunder då hoppet och självförtroendet dalat har PharmaRelations kommit med betydelsefull peppning och stärkande hejarop. I mitt arbetssökande har det inneburit en ovärderlig hjälp.

Ann Rihani