All candidates endorsements

Close

Contact us

Fill out the following form and we will get back to you as soon as we can. We look forward to hearing from you!

  • C

  • o

  • n

  • t

  • a

  • c

  • t

  • u

  • s

All Candidates Endorsements

All Candidates Endorsements 

"Stort tack för en väldigt professionell och positiv process! Jag uppskattar erat sätt att jobba och är tacksam att ni höll mig informerad genom hela processen. Er breda erfarenhet i branschen och goda råd hjälpte mig att navigera jobbsökandet."

Jenny Wiebelhaus

Tack för min tid hos er på PharmaRelations. PharmaRelations är ett seriöst och proffsigt företag. Jag skulle rekommendera de till andra alla dagar i veckan. De har stöttat mig och gett mig en skjuts i min karriär och jag är väldigt tacksam över att jag fick möjligheten att arbeta hos dem.

Josefine Carell är Produktspecialist

BSN Medical

Jag fick höra utav en kursare att pharmarelations fanns och att ni kunde hjälpa till med att hitta jobbet jag alltid velat ha! Och ja, Pharmarelations kan man verkligen lita på! Hela vägen sedan allra första mötet med Pharmarelations till konferensen som ni bjud in mig på och slutligen slutintervjun som har varit minnesrik och proffsig. Jag är väldigt nöjd med hela rekryteringsprocessen och vill tacka er för ett bra jobb! Ni var väldigt snabb med att besvara mina frågor och var en stabil och pålitlig länk mellan mig och arbetsgivaren. Man kände att man kunde ringa till er när man ville för att få stöd vid oklarheter.

Sami Abunaj
Territory Representative

PharmaRelations helped me to understand how I could reach my career targets in a shorter time through consult assignments, the experience you gain is so valuable.

Arianne Kyller
Consultant 2016

When you enter into Pharmarelations´ office, you immediately sense the positive atmosphere, friendliness and helpfulness, it is always nice to come and visit.

Kerstin Sundell
Consultant 2016

Job Security stems from constant development and learning, PharmaRelations helps me to learn more in a shorter time.

Olof Lagerlund
Consultant 2016

I have been very fortunate to have different opportunities with the company during my 2 yrs. I think PharmaRelations is an understanding organization with quality people.The company also offers opportunity to advancepersonal/competence development. The consultant managers truly cares and alwaysensures that you are enjoying your assignment.

Naomi Forslund

Senior Specialist Drug Safety Nordic

My time at PharmaRelations has been a pleasurable,career-changing experience. The support from PR has been invaluable, especially appreciated the weekly phone calls with my consultant manager,who answered any questions that I had and instilled me with the confidence to succeed in my role. One particular highlight was a socialevent where I had the chance to meet and network.

Alexandru Neagu
Senior Pharmacovigilance Associate

Jag har hittat en tillsvidare position vid Baxter som PV officer. Jag uppskattar så otroligt mycket allt som ni har gjort för mig på PharmaRelations. Känner mig nästan skyldig att jag inte fått ett jobb genom er och hittat något annat på egen hand :) Om jag återigen blir jobbsökande, vill jag gärna komma i kontakt med er igen. Jag har rekommenderat er till alla jag känner nu eftersom ni har varit den mest givande, trevligaste och professionella byrån jag kommit i kontakt med. Än en gång, tack så mycket.

Sergej Popov
Pharmacovigilance Officer

Jag är så tacksam för att PharmaRelations kontaktade mig för två år sedan och tipsade om konsultuppdraget inom farmakovigilans. PharmaRelations är proffsiga och hjälper sina konsulter att ta sig vidare i karriären. Jag har känt mig väldigt trygg och fått möjlighet att utvecklas. Jag rekommenderar definitivt PharmaRelations till alla, oavsett om man funderar på en karriär som konsult, vill ha hjälp med rekrytering eller behöver duktiga konsulter till sitt företag. Stort tack för min tid på PharmaRelations. Hoppas att vi ses något framöver.

Maria Fernqvist

Tack för en mycket proffsig process, trots att jag föll på målsnöret. Som kandidat känner jag mig välkommen och bra bemött. Oerhört proffsigt med genomgång/coachning inför första intervjun, korta snabba återkopplingar. Det är detaljerna som gör det.

Niclas Swanér

Vid välbesökta träffar med konsultchefer och kollegor på andra uppdrag var det inte bara en chans att bredda mina perspektiv utan blev också tydligt att vi bidrog till kunders verksamhet i många olika roller.

Kenneth Johnson

Hos PharmaRelations har jag som kandidat känt mig väl omhändertagen. I rekryteringsprocessen har jag fått täta uppdateringar om vad som händer och bra feedback från intervjuer. I stunder då hoppet och självförtroendet dalat har PharmaRelations kommit med betydelsefull peppning och stärkande hejarop. I mitt arbetssökande har det inneburit en ovärderlig hjälp.

Ann Rihani