2

23

March

PharmaRelations has the best Chairman of the board in Sweden and the Nordics

Close

Contact us

Fill out the following form and we will get back to you as soon as we can. We look forward to hearing from you!

  • C

  • o

  • n

  • t

  • a

  • c

  • t

  • u

  • s
PharmaRelations har Nordens bästa styrelseordförande
 
Lena Hofsberger har utsetts till Sveriges och Nordens bästa styrelseordförande, eller ”Chair of the Year 2017”. Motsvarande pris delas ut i samtliga nordiska länder. Lena Hofsberger mottog både utmärkelsen för Sverige och för Norden för sitt mångåriga arbete som styrelseordförande i börsnoterade omsorgsföretaget Ambea. Det är först gången som en kvinna mottagit priset som Nordens bästa styrelseordförande.
 
 Det är den tionde gången som priset ”Chair of the Year ” delas ut i Sverige, bland tidigare pristagare finns Hans Stråberg, Atlas Copco, Claes-Göran Sylvén, ICA-Gruppen, Anitra Steen, Svenska Spel, Fredrik Arp, Nolato och Melker Schörling, Hexagon.
 
 I motiveringen till utnämningen av Lena Hofsberger kan man bland annat läsa ” Årets vinnare av Chair of the Year är en mycket aktiv och engagerad styrelseordförande som sätter kund och kvalitet som utgångspunkt för allt styrelsearbete. Hon lägger fokus på strategifrågorna i styrelserummet och har lagt rapporteringsfrågorna utanför styrelsemötena. Framtidsfrågor, expansion och tillväxt är de viktigaste frågorna på styrelsens agenda”.
 
 Lena Hofsberger kommenterar utmärkelsen och säger ” Jag är mycket hedrad, glad och stolt. Jag arbetar i många styrelser. Mitt arbete som styrelseordförande i PharmaRelations, där jag också är huvudägare, bedrivs med samma engagemang och energi och med samma fokus på att skapa värde för kunden. Jag är omåttligt stolt över vad det fantastiska teamet i PharmaRelations åstadkommit så här långt, företaget är marknadsledare i Norden, Gasellföretag fem gånger, har en mycket professionell ledning och spännande utvecklingsplaner framöver”
 
 Fredrik Anjou, vd i PharmaRelations tillägger ” Det är klart att det är stimulerande att jobba tillsammans med en proffsig och utvecklingsorienterad styrelseordförande med framtidsvisioner som samtidigt är närvarande, synlig och prestigelös”
 
 Mer information lämnas av Lena Hofsberger, lena.hofsberger@pharmarelations.se 070 4845341, och av Fredrik Anjou, fredrik.anjou@pharmarelations.se 0701652222
 I Norge av Lena och Kjetil Berg.
 PharmaRelations AB, Norgegatan 2, SE-164 25 Kista, 46 (0) 8 590 745 80